Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Vi er et selskap som daglig bistår våre bedriftskunder med gode innkjøp, gode tips og råd om hvordan du kan oppnå besparelse og bedre lønnsomhet. Vi tilbyr rett og slett tjenesten «Innkjøpssjef» i ordets rette forstand.

Vi er helt bransjeuavhengig og bistår både kunder og leverandører til bedre lønnsomhet. Ved å være en del av Innkjøpssjefens samlede innkjøpsvolum oppnår den enkelte kunde en bedre pris, og den enkelte leverandør oppnår et større salgsvolum. Dette opplever begge parter som en "vinn-vinn" situasjon.

Det skal mye til for små og mellomstore bedrifter å forsvare kostnaden med en egen innkjøpssjef ansatt. Takket være vårt konsept, så kan nå flere hundre bedrifter "spleise" på denne viktige tjenesten.

Slik jobber vi for deg

Vi forhandler gjerne dine eksisterende avtaler. Våre innkjøpere har allerede forhandlet frem noen av de beste prisene på markedet hos over 95 anerkjente leverandører. Disse avtalene er til fri benyttelse for alle våre kunder. Hvis ditt firma etterlyser leverandører som vi ikke allerede har avtaler med, vil viknytte oss til disse etter ønske.

Dagens prisnivå i markedet er «ferskvare», og den prisinformasjonen mottar vi fra time til time hele året. Denne informasjonen er ganske utilgjengelig for den enkelte kunde. Som vår kunde slipper du selv å "overvåke" markedet og reforhandle avtaler - vi vil jevnlig gjøre den jobben for deg slik at du kan få mer tid til din kjernevirksomhet.

Våre ansatte

De ansatte i Innkjøpssjefen er erfarne personer som i flere tiår selv har levd i den tidsklemmen det er å drive eget selskap. Erfaringen var at fokus på kostnader veldig raskt ble overskygget av andre saker, som der og da hastet mer. Det ble ofte en dyr prioritering i lengden.

Dag Helge Bernhardsen

Daglig leder
dhb@innkjopssjefen.no
910 08 809

Frode Johnsen

Salgssjef
fjo@innkjopssjefen.no
911 45 294

Gjermund R Gangsøy

Backoffice & kundeoppfølging
gjermund@innkjopssjefen.no
471 70 417

Helga Gangsøy

Økonomi & regnskap
post@innkjopssjefen.no
934 51 012

Helge Skutle

Kunderådgiver Vest
helge@innkjopssjefen.no
911 17 762

Herman van Dijk

Kunderådgiver Øst
hermanvd@innkjopssjefen.no
414 76 111