Blogginnlegg

Elektronisk kjørebok - hva bør jeg velge?

Et godt kjøreboksystem med tilpassete tilleggstjenester blir ikke en økt kostnad for bedriften men en god hjelp til betydelig effektivisering og kostnadsbesparelser.

3 måter du kan påvirke renovasjonskostnadene dine

Renovasjon er en helt nødvendig og viktig tjeneste for de fleste bedrifter, men kan også utgjøre en vesentlig kostnad, og bør derfor følges opp jevnlig. Har du tenkt på at du kanskje kaster unødig mye penger sammen med avfallet ? Les hvilke 3 faktorer som påvirker renovasjonskostnaden din og hvordan du kan spare penger.

5 typiske fallgruver når bedriften inngår innkjøpsavtaler

Hvilken belønning oppnår du ved å vektlegge lojalitet? Kan man bli lurt av en høy rabattprosent ? Det er mange fallgruver å gå i når man skal inngå lønnsomme innkjøpsavtaler, vi gjør deg oppmerksom på dem her.

Spar tusenlapper på å bestille HMS kort selv

Kjøper din bedrift HMS kort til flere tusen kroner? Vi gir deg 3 gode grunner til hvorfor og hvordan du gjør dette selv.

Slik sikrer du lønnsomhet tross historisk prisøkning

Nå blir det viktigere enn noen gang å ha på plass så gode innkjøpsavtaler som overhodet mulig for å være konkurransedyktig. Er du ansvarlig for innkjøp bør en forhandlingsrunde mot leverandørene dine absolutt stå høyt på prioriteringslisten nå. Vet du hvilke priser og rabatter du bør kunne forvente, og er du trygg på at du ikke betaler for mye? Har du noen gang regnet på hvor mye du kan spare årlig på å få varekosten ned bare 3 eller 5 prosent?

Et kort møte- STOR verdi

En ny kunde hos oss skulle kjøpe inn isolasjon til et nytt husprosjekt. Mens han satt og drakk kaffe fant vi ut at han allerede hadde spart 41 000,- bare ved å benytte en av våre leverandører!

Last ned dokumentmaler GRATIS

Nå trenger du ikke lenger bruke tid på å lete etter maler på nettet. Last ned over 60 dokumentmaler GRATIS fra vår hjemmeside.

Vekst i koronaåret 2020

IKS ser tilbake på en fin vekst i 2020, vi signerte over 100 nye kunder - og leverandøravtaler og ansatte 2 nye medarbeidere.

Bli kjent med vår kunde - Bønes vedlikehold

Den neste kunden vi har tatt en liten prat med og besøkt er Bønes vedlikehold. Bønes vedlikehold har vært kunde hos IKS siden Oktober 2018. Da de ble kunde hos oss bisto vi dem med bedre priser på byggevarer, avfall, leie av lift mm.

Bli kjent med vår kunde - Straumegarasjen

En solfylt vårdag tok vi turen rundt til noen av våre kunder for å høre litt hvordan det går med deres prosjekter. Turen gikk først til Straume-garasjen, som ser ut til virkelig å holde trøkket oppe.

Bedre innkjøp for bedriftene med SMB Norge og Innkjøpssjefen

Losholt AS er en boligleverandør på Østlandet. Med et selskap på 16 ansatte, ble det en utfordring å gjøre innkjøp av byggemateriale lønnsomt. Losholt AS er mest kjent for å bygge boligen som ble kåret til Norges fineste hjem i 2018.