Betalingsanmerkning ?

Sliter din bedrift med å oppnå kreditt hos leverandørene ? Det kan skyldes en eller flere betalingsanmerkninger som du kanskje ikke vet om. Her kan vi hjelpe deg ! 

En betalingsanmerkning kan sammenlignes med en svart prikk i bedriftens økonomiske karakterbok. 

En betalingsanmerkning viser at bedriften har misligholdt en tidligere økonomisk avtale, og fungere som et varsel til andre som vurderer å innvilge kreditt. 

En betalingsanmerkning oppstår ofte når en inkassosak ikke blir gjort opp. Om bedriften skylder noen penger, og ikke betaler for seg i tide, er det normalt at disse sender saken til inkasso for å få tilbake pengene bedriften skylder dem.

Dersom bedriften fortsatt ikke betaler for seg etter å ha mottatt et inkassovarsel, vil saken sannsynligvis bli til en betalingsanmerkning. En betalingsanmerkning er den mest negative anmerkningen du kan ha med i kredittvurderingen til bedriften din. En betalingsanmerkning forteller rett ut at bedriften ikke har klart å overholde en tidligere økonomisk avtale slik den skulle, og vil derfor ødelegge kredittscoren. 

Selv om saken er avsluttet og kravet innbetalt, så er det desverre ingen automatikk  i at betalingsanmerkningen slettes.

Her kan vi bistå våre kunder med å få slettet betalingsanmerkninger, slik at bedriften kan oppnå bedre kredittscore og dermed en bedre rabattavtale.

Det vil til syvende og sist har betydning for hvilke avtale du oppnår hos leverandøren. 

Vi har mulighet til å ta en gratis kredittsjekk av våre kunder og bistå med å følge opp at anmerkninger blir slettet.

Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg !

Vi kontakter deg
Ta kontakt, så hjelper Dag Helge Bernhardsen deg.
Han har 15 års erfaring fra inkassobransjen.